Delikatess

<< Tillbaka

Art.nr: 111

ALSPÅNSRÖKT SKINKA

  Handlagda skinkainnanlår som rökts på en bädd av alspån för att få en rik och mustig smak.

Art.nr: 168

ÄPPELRÖKT BOG

  Bogen är ett smakrikt litet stycke kött som vi här har äppelrökt. Ett pålägg med frisk och ny smak, rosig i färgen med en vacker, mörk yta.

Art.nr: 3156

CHULETA SOLA

Ett kallrökt och lufttorkad pålägg gjord på fin kotlett. En smak av den klassiska charktraditionen. 100gr

Etiketter:

Art.nr: 169

KALLRÖKT COGNACSMEDWURST

  En medwurst som fått ta sin tid för att få den klassiskt runda och fräscha röksmaken.

Art.nr: 112

KOKT GRILJERAD SKINKA

  Handlagda, finputsade och griljerade skinkinnanlår. Saftiga och fina i texturen.

Art.nr: 215

LÄTTRÖKT PASTRAMI

  Gjord på de allra finaste bitarna på kotlettraden. Saltas och rullas i kryddor för hand.

Art.nr: 198

LUFTTORKAD SALAMI

  Salami med den klassiskt milda italienska köttsmaken. Guldmedalj i Chark SM 2012.

Art.nr: 254

NÖTINNANLÅR KALL- OCH VARMRÖKT

  Handlagt nötinnanlår som vi lagt på galler och kall- och varmrökt i så länge som 12 timmar.

Art.nr: 177

PEPPARSALAMI DOPPIO PICCANTE

  Smakrik salami, dubbelt insvept i svartpeppar och torkad i minst fem veckor.

Art.nr: 252

ROSTBIFF MARINERAD I MADEIRA

  Den här rostbiffen är marinerad i Madeira och tillagad under låg temperatur under lång tid. Saftig och fyllig i smaken.

Art.nr: 118

SVARTRÖKT SKINKA

  Kall- och varmrökta skinkainnanlår som rökts över en bädd av alspån så länge som 12 timmar.

Art.nr: 250

UGNSGRILLAD ROSTBIFF

  Nötinnanlår som grillas och kryddats med kummin, paprika och koriander.

Art.nr: 178

VITLÖKSSALAMI DOPPIO PICCANTE

  Salami med mycket vitlökssmak. Torkad i minst fem veckor.