Färdigskivat

<< Tillbaka



Art.nr: 3531

SVARTRÖKT SKINKA

  Gjord på innanlår och rökt över alspån lite extra länge. Det är det som ger den goda smaken den vackra rosa färgen. 120 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3512

LUFTTORKAD SALAMI

  Den här lufttorkade salamin är av italiensk typ. Den är varsamt kryddad och har en mild och fin köttsmak. Guldmedalj i Chark-SM 2012. 80 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3615

ÄPPELRÖKT BOG

  Bogen är ett smakrikt och mångsidigt stycke kött. Just den här har vi äppelrökt för att de den en frisk och ny smak. 120 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3616

SVARTRÖKT BOG

  Bogen är ett smakrikt stycke kött. Just den här har vi både kall- och varmrökt över rikligt med alspån som ger mycket röksmak. 120 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3533

KOKT SKINKA AV INNANLÅR

  Skinka gjord på saftigt innanlår som varsamt kokats i spad med lagom sälta. Så enkelt och så svårt kan det vara att göra bra kokt skinka. 120 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3547

KALLRÖKT COGNACSMEDWURST

  En Cognacsspetsad medwurst med klassiskt syrlig smak. 120 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3532

SKEPPARSKINKA ALSPÅNSRÖKT

  Skinkinnanlår som rökts över rikligt med alspån. Det ger den en rund och alldeles lagom rökig smak. 120 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3538

LÄTTRÖKT PASTRAMI

  Gjord på de allra finaste bitarna av kotlettrad. Saltad och rullad för hand i peppar,  mejram och koriander och så en försiktig rökning på det....

Etiketter:

Art.nr: 3550

RÖKT KALKONBRÖST

  Det här kalkonbröstet har lättrökts enligt klassisk charkuteritradition. Det ger köttet en mild och fin smak. För att inte tala om hur magert det...

Etiketter:

Art.nr: 3633

SVARTRÖKT SKINKA

 

Gjord på skinkinnanlår och rökt och rökt över alspån lite extra länge. Det är det som ger den goda smaken och vackra rosa färgen. 240...

Etiketter:

Art.nr: 3388

PAPRIKAKRYDDAT KALKONBRÖST

  Det här kalkonbröstet har lättrökts enligt klassisk charkuteritradition och kryddats med röd paprika. Det ger det magra köttet en mild och fin smak....

Etiketter:

Art.nr: 3627

RÖKT KALKONBRÖST

 

Det här kalkonbröstet har lättrökts enligt klassisk charkuteritradition. Det ger köttet en mild och fin smak. För att inte tala om hur magert...

Etiketter:

Art.nr: 3526

FINPUTSAD SALTRULLE

  Rullen är en liten styckdetalj som saltad och skivad blivit ett klassiskt svenskt pålägg. Den här har vi ägnat lite extra kärlek genom att putsa...

Etiketter:

Art.nr: 3631

SVARTRÖKT BOG

Bogen är ett smakrikt stycke kött. Just den här har vi både kall- och varmrökt över rikligt med alspån som ger mycket röksmak. 240 gr.

Etiketter:

Art.nr:

CHULETA AJO

En läckert kallrökt och lufttorkad kotlett i ajo (vitlök). En klassisk favorit av många. 100gr

Etiketter:

Art.nr: 755

PAPRIKAKRYDDAT KALKONBRÖST OJÄMNA BITAR

  Kalkonbröst som lättrökts enligt klassisk charkuteritradition och kryddats med röd paprika. Passar fint att strimla på pizzan. Cirka 500 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3584

VITLÖKSSALAMI DOPPIO PICCANTE

  Generös i smaken och lite lagom snål med hettan. Som en riktig vitlökssalami ska smaka. Lufttorkad i mins fem veckor. 80 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3571

RÖKT SKINKA

 

För dig som gärna väljer den gyllene medelvägen. Lagom rökt skinka med lagom sälta och som skivats i lagom tjocka skivor. 240 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3202

SVENSK JULSKINKA

Den här julskinkan har vi kokat i spad med lagom mycket salt och lite socker. Och med en fettrand som gör den saftig och god. 300 gr.

Etiketter:

Art.nr: 3629

LÄTTRÖKT PASTRAMI

 

Gjord på de allra finaste bitarna av kotlettrad. Saltad och rullad för hand i peppar, mejram och koriander och så en varsam rökning på det....

Etiketter:

  • 1
  • 2