Direktchark

Bra charkuterier ska smaka mer än de kostar.

Med banbrytande idéer, erfarna medarbetare och en vision om att bli ett framgångsrikt charkföretag startade Direkt Chark år 2005, i nuvarande regi. Nu som då är grundtanken att vi genom hög kompetens, smarta inköp, effektiv organisation, riktigt bra logistik och en modern tillverkningsprocess kan erbjuda bra charkprodukter till ett förmånligt pris.

Idag är vi ett stort och framgångsrikt charkföretag som inte bara satsar på att förfina de redan utmärkta produkterna, utan också på att bli den bästa samarbetspartnern för svensk livsmedelshandel, när det gäller charkvaror.

Direkt Chark AB är dotterbolag till Erik Thun AB som är verksam inom Aircraft Leasing, Shipping, Chark och Ship Agency. Koncernen omsätter ca 1,5 miljarder och har ca 600 anställda. Direkt Chark AB utvecklar, marknadsför och producerar charkvaror under varumärket Delikat. Företaget omsätter ca 180 miljoner och har närmare 70 anställda, med huvudkontor och fabrik i Göteborg.

“Vi ska vara ett företag som alla kan lita på. Alltid."

Åt våra kunder erbjuder vi ett brett sortiment av goda charkuterier till bra pris. Åt våra anställda jobbar vi dagligen med skapa en trygg och trevlig arbetsmiljö. Åt våra ägare driver vi företaget på ett sunt och ekonomiskt sätt. Åt samhället agerar vi ansvarsfullt när det gäller att följa lagar och regler, samt att som företag medverka till att driva en positiv samhällsutveckling.

VARUMÄRKEN

DELIKAT

Delikat står det på våra finaste produkter. Vi tillverkar ett komplett sortiment av mycket hög kvalitet. Här kan du också hitta charkuterier från de främsta tillverkarna i Tyskland, Frankrike, Spanien och Italien samt ett brett sortiment av Svenska produkter märkta med ”Kött från Sverige”.